Asuminen

Rämsöö on noin 250 asukkaan kylä luoteisessa Vesilahdessa. Alle puolen tunnin ajomatkan päässä ovat Nokian, Sastamalan ja Lempäälän keskustat, samoin Vesilahden kirkonkylä. Pirkanmaan keskuskaupunkiin Tampereelle matka taittuu reilussa puolessa tunnissa (alle 40 km).

Rämsöön keskipiste on kaunis ja kalaisa Suonojärvi tarjoten monenlaisia mahdollisuuksia virkistykseen ja harrastuksiin. Suonojärven rannalla sijaitsevassa Teatterirannassa ovat Kesäteatteri, lapsiystävällinen uimaranta ja Rantapaviljonki (Kesäkahvila) sekä kylän komea kirkkovene vajoineen. Teatterirannan välittömässä läheisyydessä on vanha koulu, joka toimii nykyään ryhmäperhepäiväkotina ja harrastustilana. Kylällä on myös viihtyisä Seurantalo, mikä on kyläläisten käytettävissä erilaisissa tilaisuuksissa ja harrastuksissa.

Myytävät/vuokrattavat tontit ja kiinteistöt

Rämsöön kylässä on harvoin myynnissä taloja, mutta niitä ja kesäasuntoja voi etsiä Etuovi.com tai Oikotie.fi (hae  Rämsöö, Vesilahti). (3.6.2021 on peräti neljä myynnissä!) 

Jos sinulla on myynnissä tontti tai kiinteistö Rämsöössä, voit ilmoittaa siitä tällä sivulla ja/tai kylätiedotteessa halutessasi.

MYYDÄÄN kaksi erillistä isoa ja puustoista tonttia!

Tontit sijaitsevat Rudangonmaassa, Rämsöön kylässä Vesilahdessa. Metsä ja luonto on ympärillä, omaa rauhaa, taikka yhteisöllisyyttä sitä kaipaavalle kauniissa kulttuurikylässä. Myydään oman kodin rakentajille.

Molemmat tontit myydään määräaloina (lohkotaan ko. maatiloista) ja molemmat voidaan jakaa vaikkapa kahdeksi tontiksi. Alue on ns. haja-asutusaluetta, eli ei ole kaavamääräyksiä. Kunnasta on saatu tieto, että tonteille saa rakentaa.

Tontit sijaitsevat seututien 301 varrella (Sastamala – Lempäälä). Kantatielle numero 12 Stormiin (Sastamalaan) on matkaa noin 10 km. 

  • Ojalan tontti
  •  

Vanhaa peltoa noin 1/3 alueesta ja 2/3 sekametsää, jossa eniten kuusipuuta.

Rajoittuu Rämsööntiehen, josta tontille on olemassa kaksi omaa tieliittymää.

Pinta-ala on 1,9 ha eli 19.000 m2. Myydään mieluiten yhtenä palana.

(Tontin osoite on Rämsööntie 1625)

Myyjä Ojalan perikunta. Lisätiedot: puh. 0400 644 117 (Marjukka)

  • Klingen tontti
  •  

Pääosin kuusimetsää.

Tontin toinen sivu on Metsämäkeläntielle, jolta ajo tontille.

Alueen pinta-ala on noin 1,8 ha eli 18.000 m2. Voidaan sopia tontin koosta.

(Tontin osoite on Metsämäkeläntie 2)

Myyjä Vesa Klinge. Lisätiedot: puh. 0400 262 110 (iltaisin)

 

(Valitettavan huono ilmakuva toistaiseksi)

 

Ajankohtaista - uusimmat uutiset