Seurantalo

Rämsöön Seurantalo toimii kylän yhteisenä kokoontumis- ja tapahtumapaikkana. Seurantalo tarjoaa tilat esimerkiksi lasten ja nuorten peli-illoille ja yön yli- retkille, 4H – kokkikerholle sekä erilaisille kokouksille ja harrastuksille. Pihapiiristä löytyy frisbeegolf -koreja pelihetkiin.

Rämsöön Seurantalo on viihtyisä juhlien ja tapahtumien pitopaikka. Talo sopii hää-, syntymäpäivä- ja muihin tilaisuuksiin. Pöytätilaa on salissa väljästi noin 120 henkilölle (ja enemmänkin sopii). Pienempiä tiloja on vuokrattavissa esim. kokouksia varten. Talolla on hyvä peruskeittiö ja sisävessat sekä puulämmitteinen tilava  pihasauna sekä uudistettu vilpola.

Syksyisin järjestetään aina suosittu Jaskan Lenkki Rämsöössä. 
KESÄTANSSIT Rämsöön  Seurantalolla
sunnuntaina 2.7.23 alkaen kello 19.00. Järjestää RU.
Tangoprinssi Petri Kiiski yhtyeineen tahdittaa tansseja.

Rämsöön Seurantalon osoite: Halisevantie 22, (Rämsöö), 37350 Vesilahti

Rämsöön Urheilijat ry:n Facebook

Seurantalon tilojen vuokraus

Seurantalon lisäksi voit vuokrata erikseen esim. talon vinttitilan tai kahvion kokouskäyttöön. Tarvittaessa saatavissa on siivous ja muita lisäpalveluita RU:lta, mm. kahvikalusto 80:lle. Pihasta löytyy parkkipaikkoja myös isommallekin vierasmäärälle.

Kysy vuokrauksesta ja sovi yksityiskohdista tarkemmin Rämsöön Urheilijat ry:n yhteyshenkilön kanssa laittamalla sähköpostia osoitteeseen arja.ollinpoika@elisanet.fi.

Seurantalon VUOKRAT

Seurantalon historiaa

Rämsöön Seurantalo on rakennettu pääosin talkoilla ja se on valmistunut vuonna 1953. Seurantalon alkuperäinen tyyli on säilytetty kiitettävän hyvin vuosien aikana tehdyissä monissa korjauksissa ja laajennuksissa. Merkittäviä uudistuksia ovat olleet esimerkiksi vuonna 1991 tehty laajennus WC-tilojen ja keittiön rakentamiseksi sekä vuonna 1995 valmistunut lämpiötila. Vuonna 1998 yläkertaan remontoitiin kokouskäyttöön viihtyisä vinttitila. Myöhemmin on korjattu talon peltikatto (yhden miehen talkoourakka!) ja kunnostettu pihasaunaa.

Viime vuosina on parannettu lämmitystä ja kunnostettu talon ulkovuoria sekä ikkunoita. Nämä työt on tehty kyläläisten talkoovoimin. 

 

Ajankohtaista - uusimmat uutiset

Yhden illan juttu

Yhden illan juttu ke 10.7.2024 klo 18.30 Improvisaatioteatteri Snorkkeli jälleen Rämsöön Kesäteatterin lavalla! Unohda perinteiset käsikirjoitukset ja

Lue lisää