Rämsöön viihtyisä kesäkahvila

Tervetuloa nauttimaan kesäisistä hetkistä Kesäkahvilaan!

Kesäkahvila on auki ajalla 21.6. – 31.7.2021 joka päivä klo 13 – 19.30 (suljettu 25.–26.6.2021). 

Kesäisin kyläläisten olohuoneena toimii Teatteriranta, josta löytyy Kesäkahvila. Kesäkahvila tarjoaa kylän 14 – 17 vuotiaille nuorille mahdollisuuden kesätöihin ja maukkaat herkut ohikulkijoille sekä uimarannan uimareille. Kesäkahvilassa paistetaan perjantaisin ja lauantaisin herkullisia vohveleita, ja tarjolla on jäätelöä sekä muita herkkuja päivittäin! Kahvilan tuotteita voi ostaa myös mukaan. 

Kesäkahvilasta voi ostaa lahjakortteja, jotka käyvät kahvilan lisäksi Kesäteatterin tapahtumissa.

Kesäteatterin tapahtumien v. 2021 lippuja voi varata Kesäkahvilasta! 

Kahvilasta löytyy kesäkirjasto, josta voi lainata kesälukemista sekä langaton netti. Kahvin voit nauttia myös tilavalla terassilla järvinäkymää ihaillen!

Meillä voit maksaa myös kortilla ja suosimme lähimaksua.

Rämsöön kesäkahvila Facebook

Osoite: Rämsööntie 981, Rämsöö, Vesilahti

Puh. 040 7036208

Kesäkahvilan esittely

Rämsöön Kesäkahvila on työllistänyt kylän 14 – 17 vuotiaita nuoria jo vuodesta 1996 alkaen. Toiminnan tarjoituksena on tarjota työelämään tutustuminen ja työkokemuksen kartuttaminen omalla kylällä. Kesäkahvilan toiminnan mahdollistavat nuorten tukena ja apuna talkoilla toimivat aikuiset. 

Kesäkahvilan työntekijöiden työtehtäviin kuuluvat kahvilamyynnin lisäksi esimerkiksi lippuvarausten vastaanottaminen, uimarannan ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen sekä kahvilan somemarkkinointi. Nuorten ”kädenjälki” näkyy  tuotevalikoimasta aina  kahvilan visuaaliseen ilmeeseen asti. 

Kesäkahvila palvelee Rantapaviljongissa, joka on rakennettu talkoilla Rämsöön Kyläkerho ry:n toimesta.

Ajankohtaista - uusimmat uutiset