Rämsöön viihtyisä kesäkahvila

Tervetuloa nauttimaan kesäisistä hetkistä ja herkuista kesäkahvilaan!
Rämsöön viihtyisä Kesäkahvila sijaitsee Teatterirannassa. Kesäkahvila tarjoaa 14 – 17 vuotiaille nuorille mahdollisuuden kesätöihin ja maukkaat herkut ohikulkijoille sekä uimarannan uimareille. Kahvilan tuotteita voi ostaa myös mukaan.

Kesäkahvila palvelee

8.6. – 3.8.2023

joka päivä kello 13.00 – 19.00

Poikkeukset aukioloaikoihin:

Suljettu juhannusaattona ja -päivänä 21.-22.6.2023 sekä teatteriesitysten aikana. Kahvila suljetaan teatterin iltaesityspäivinä tuntia ennen esityksen alkua ja lauantain ja sunnuntain päivänäytösten jälkeen kahvila on avoinna klo 16 – 19.

Kesäkahvilassa tarjolla on mm. kylmiä ja kuumia virvokkeita, kahvia, pullaa, jäätelöä, vohveleita, pizza-annoksia sekä muita herkkuja päivittäin!

Kesäkahvilasta voit ostaa lahjakortteja, jotka käyvät kahvilan lisäksi Kesäteatterin tapahtumissa. Kahvilasta voit varata Kesäteatterin näytelmän sekä muiden kesän 2024 tapahtumien lippuja!

Kahvilasta löytyy kesäkirjasto, josta voit lainata kesälukemista sekä pieni kesäpuoti, jossa myynnissä on paikallisia käsitöitä sekä muutamia päivittäistavaroita. Kahvin voit nauttia myös tilavalla terassilla järvinäkymää ihaillen!

Meillä voit maksaa myös kortilla ja suosimme lähimaksua.

Lisätietoja: Kesäkahvilan Facebookista 

Kesäkahvila ja Rantapaviljonki

Rämsöön kesäkahvila Facebook

Osoite: Rämsööntie 981, Rämsöö, Vesilahti

Puh. 040 7036208

Kesäkahvilan esittely

Rämsöön Kesäkahvila on työllistänyt kylän 14 – 17 vuotiaita nuoria jo vuodesta 1996 alkaen. Toiminnan tarjoituksena on tarjota työelämään tutustuminen ja työkokemuksen kartuttaminen omalla kylällä. Kesäkahvilan toiminnan mahdollistavat nuorten tukena ja apuna talkoilla toimivat aikuiset. 

Kesäkahvilan työntekijöiden työtehtäviin kuuluvat kahvilamyynnin lisäksi esimerkiksi lippuvarausten vastaanottaminen, uimarannan ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen sekä kahvilan somemarkkinointi. Nuorten ”kädenjälki” näkyy  tuotevalikoimasta aina kahvilan visuaaliseen ilmeeseen asti. 

Kesäkahvila palvelee Rantapaviljongissa, joka on rakennettu talkoilla Rämsöön Kyläkerho ry:n toimesta.

Ajankohtaista - uusimmat uutiset