Rämsöön Kesäteatterissa Lainsuojattomat- Saluunataikureiden viimeinen temppu

Saluunataikurit Billy (Jarkko Mäkipää) ja Willer (Milja Alajääskö) sekä Sheriffi (Kati Vaahtolammi)

Kesällä 2022 Rämsöön Kesäteatterissa näytämölle karauttaa  huikean hauska koko perhettä viihdyttävä Villin Lännen seikkailu.
Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Rami Saarijärvi ja Ilkka Malmi. Ohjaajana on Rami Saarijärvi. Musiikin näytelmään säveltää ja sovittaa Juuso Lähdekorpi. 

Villi länsi on ankara ja täynnä kommelluksia ja komediaa. Tämän saavat kokea myös saluunataikurit Billy ja Willer,  jotka saavat yllättäen potkut. Koska villin lännen tyyliin myös palkat jäävät saamatta, on taikureiden ryhdyttävä toimiin. Oikeus ja kohtuus ei kuitenkaan toteudu tuosta vain, sillä kaupungin imarteluille perso sheriffi on täysin saluunanpitäjä Mulliganin talutushihnassa ja lain pitkä koura siksi tiukasti prässättyjen housujen taskuissa. Syyttömät päätyvät tyrmään ja hämmennystä lisäävät kulkijat, joiden tarkoitusperistä kukaan ei ole selvillä. Viimeinen temppu -operaatio suistaa taikuri-parivaljakon lopulta tasapainoilemaan lain ja lainsuojattomuuden nuoralle. 

Nähtäväksi jää saadaanko tempulla lopulta oikeutta ja jos, niin kenelle? 

Saluunataikureiden rooleissa nähdään Jarkko Mäkipää  ja Milja Alajääskö. Saluunanpitäjän roolin tekee Teemu Mäkelä ja sheriffinä keikaroi Kati Vaahtolammi. Muissa rooleissa nähdään  Wilma Karlsson, Milla Lavikainen, Olga Aaltonen, Sami Salovaara, Saaga Vuorinen, Matias Taverne ja Sofia Taverne. 

Upea lavastus on Erkki Tarvaisen käsialaa. Puvustuksesta vastaavat Elina Korvala ja Anne Qwick.
Tarpeistosta vastaavat Helena Saikkonen ja Paula Viitasaari. Villin Lännen tunnelma viimeistellään jokaisessa näytöksessä livebändin musisoinnilla.  

Karauta sinäkin tänä kesänä koko perheen voimin Rämsöön Kesäteatteriin! Simsalabimsalabilibilibängbäng!