Pe 16.7.2021 klo 18: Hei me striimataan!

Viialan Teatterin musiikki-iloittelu!

Pe 16.7. klo 18.

Lippu esitykseen maksaa ennakkoon ostettuna 22 euroa ja ovelta 25 euroa. Tähän esitykseen ei ole erillisiä alennuslippuja esim. Teatteririnki-alennus. Liput ennakkomyynnissä Viialan teatterin sivuilta.

Viialan teatterin näyttelijät pistävät kesällä 2021 nuotit kohdalleen ja jalalla koreasti viihdyttävässä, mukaansa tempaavassa ja iloisessa musiikki-ilottelussa HEI, ME STRIIMATAAN!

Viimeisen vuoden aikana on maailmalla tehty ja katseltu varmaan eniten striimattuja konsertteja, teatteriesityksiä ja tapahtumia. Kesällä 2021 Viialan Teatteri esiintyy ihan paikan päällä Rämsöön Kesäteatterilla. Musiikkinumeroiden lomassa pääset näkemään miten striimaus teatteriseurueelta sujuu – vai sujuuko ollenkaan?


Esityksessä olevat musiikkinumerot on kerätty 20 viimeisen vuoden ajalta Viialan teatterilla esitetyistä musiikkinäytelmistä. Ihastu Myrskyluodon Maijan meri- ja rakkausaiheisiin kappaleisiin, svengaa Junnu Vainion laulujen tahdissa ja tunnelmoi Unto Monosen upeiden tangojen parissa. Näytelmä Iltatähti tuo lavalle aimoannoksen ikivihreitä vuosien takaa ja näytelmästä Iloisiin kuulemiin ja näkemiin napatut kappaleet laittavat tanssijalan väpättämään.